Merel ondervraagt Mariska over de speech van Brandon

Merel ondervraagt Mariska over de speech van Brandon

Maar wat is dit verhaal dan, Maris? vraagt Merel wanneer ze Mariska naar haar en Gerrit ziet toelopen. Ik heb het al die tijd gezegd. Ik wil dat jullie tot het einde blijven antwoordt Mariska. En dat heb ik ook bij Brandon aangegeven voegt ze eraan toe. Merel haakt daar op in en legt uit dat Brandon vandaag naar haar toekwam en vertelde dat hij tijdens de volgende nominatieronde een openbaring zou hebben. Hij vertelde Merel ’s middags al dat iemand van hun groep, Jessie de finale niet gunt. Het was een teaser zegt Gerrit. En hij geeft aan dat hij net tegen Jessie zei dat Jessie even kalm moet doen en er niet gelijk vanuit moet gaan dat de aanname van Brandon klopt. Na het gesprek loopt Merel naar Jessie toe en Jessie vertelt vervolgens dat Brandon normaal niet liegt over dit soort dingen. Merel vindt dat Brandon haar vandaag al de hele dag zit op te stoken over de stemmingen. Weet je wat het is. Ik heb net Maris aangekeken en ze heeft gezegd dat ze het niet gezegd heeft en dan is het prima besluit Jessie. Ook voegt hij eraan toe dat hij niet meer boos is op Mariska. Zou Jessie het echt naast zich neer kunnen leggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *