Andrea en Shelley praten over Alexandra, dit vinden de twee van haar na de stemming

Andrea en Shelley praten over Alexandra, dit vinden de twee van haar na de stemming

Alexandra heeft drie stemmen aan Andrea gegeven. Dit was een harde klap voor Andrea. Samen met Shelley praat ze na in het huisje. Echt waar, bah. Wat een vieze, vieze, vieze vrouw is dit zegt Andrea tegen Shelley. Zij is zo fake voegt ze eraan toe. Zo herinnert Andrea Shelley eraan dat Alexandra een tijd geleden aangaf dat ze zich alleen voelt en zij toen hebben aangegeven dat ze gezellig bij hen mocht zitten. Shelley vertelt dat Alexandra aangaf dat Mariska de laatste tijd heel lief voor haar is. Toen zei ik tegen haar, wees bewust met waar je f*cking bent. Wees je echt bewust Lex, voor je het weet lig je eruit gaat Shelley verder. Alexandra is een beetje dom reageert Andrea. Shelley geeft daarna aan niemand dom te vinden maar eerder dat Alexandra een beetje naïef is. Jordie komt vervolgens de kamer binnen van de twee dames en vertelt net een gesprek te hebben gehad met Jessie. Volgens Jordie had de andere groep niet verwacht dat zij vieren op één persoon zouden gaan en dat hun plan was om op Jordie en Andrea te gaan. Hij vertelt je bullsh*t reageert Shelley erop. Maar luister, als ik thuis ben kan ik het allemaal zien vertelt Jordie. Wij zijn f*ckt. Zoals ik het al zei, het gaat oneerlijk eindigt Shelley het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *