Mariska en Hiske bespreken de stem tactiek van de tegenpartij

Mariska en Hiske bespreken de stem tactiek van de tegenpartij

Hiske ligt afgelopen avond op bed voor zich uit te staren. Mariska is er ook en ze raken in gesprek over de eerdere nominaties. Hiske geeft aan dat ze de uitspraken van Brandon best heftig vindt. Hij zou eigenlijk niet tactisch gaan stemmen en dat doet hij nu wel zegt Mariska. Hiske vermoedt op haar beurt dat Brandon dit als enige mogelijkheid ziet om bij de laatste vijf te eindigen. Dat verdient hij toch ook reageert Mariska. Hiske geeft aan dat ze morgen met Brandon wil gaan praten om er achter te komen waarom hij deze keuze heeft gemaakt. Ik wil het begrijpen voegt Hiske eraan toe. Ja, maar ze moesten wel gaat Mariska verder. Mariska vindt het echter opmerkelijk dat Brandon bij de vorige stemming aan had gegeven dat hij op de bewoners ging stemmen die naar huis wilden . Waarom stemt hij dan niet op Mylène vraagt Mariska zich af. Zal Hiske erachter komen wat de beweegredenen van Brandon zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:07

    Ze hebben jammer genoeg srie weken te laat door dat je het anders moet spelen.De groep Jessi spelen altijd op de man en Gerrit stookt wel op hoor maar hij red het ook niet de blauwe balk zal er wel weer komen maar vraag dan ook niet naar mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *