Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 5 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 5 november

De bewoners verzamelen zich bij de silo, het is tijd voor de vergadering. Mariska gaat niet mee vergaderen. Ik kom niet hoor. Ik zit op de bank zegt ze tegen Merel. Merel laat weten dat ze het gaat doorgeven. Ook Andrea en Shelley zijn niet aanwezig.

De groep heeft het als eerst over de inkomsten. Mylène geeft aan dat grote kistjes minder goed verkopen dan kleine kistjes. Jordie zegt dat dat misschien ook wel beter is, want dan kunnen ze meer verkopen voor minder arbeid. Het volgende punt is het evenementenweekend. Het evenement op de vrijdag is gecanceld en alle kaartjes worden geretourneerd. Om die reden zijn er iets meer kaartjes beschikbaar gemaakt op de andere dagen. Jessie heeft ook nog goed nieuws over de markt. Deze is al bijna uitverkocht. Hij heeft de Hollandse avond al ingehaald voegt Gerrit eraan toe.

Mylène heeft gisteren met iemand contact opgenomen, over een make-up opleiding. Ze legt uit dat ze de vrouw op advies van Merel had gemaild en ook op haar website heeft gekeken. Mylène leert hier dingen van hoe je make-up goed gebruikt, tot producten verkopen voor een goed betaalbare prijs. Ze vertelt verder dat het grote pakket €1249,- is. Vooral Jessie schikt hier wel van. Maar ze gaf aan dat als dit buiten het budget is, er kleinere pakketten mogelijk zijn voegt ze er snel aan toe. Jessie zegt dat iedereen er even over gaat nadenken en dat Mylène even moet na vragen wat het kleinere pakket inhoudt. Ondanks de prijs reageren veel bewoners er enthousiast en staat Gerrit meteen achter Mylène.

Jessie en Gerrit sluiten vervolgens de vergadering af met een mededeling over hun rapcarrière. Ze hebben een nieuwe rapper benaderd die interesse heeft om langs te komen en samen te werken. Eerdere samenwerkingen met mensen uit de muziekindustrie zijn helaas gestrand. Terwijl dit wordt verteld ontstaat er een irritatie tussen Gerrit en Jessie. Gerrit geeft namelijk aan dat het zijn beurt was om te vertellen en Jessie hem zomaar onderbrak. Jessie wordt nu geïrriteerd, want hij was midden in zijn verhaal over de samenwerking. Hij loopt weg maar iedereen roept hem terug. Ik heb geen zin in dit kinderachtige gedrag geeft hij aan terwijl hij weer gaat zitten. Jessie gaat uiteindelijk verder en vertelt dat, ondanks de tegenslag, ze gelijk iemand anders hebben gezocht om aan een nieuwe single te werken. Daarmee wordt de vergadering afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *