Gerrit is er klaar mee dat Jessie altijd de eer wil pakken

Gerrit is er klaar mee dat Jessie altijd de eer wil pakken

Gerrit loopt naar de Mongoolse tent en wil met Hiske en Mariska napraten over de vergadering van vandaag. Gerrit heeft namelijk het gevoel dat Jessie echt beledigd was. Hij onderbrak Jessie namelijk maar Gerrit vond dat hijzelf de beurt had. Ja, hij was echt pissig is Hiske eens. En ze zegt verder dat Jessie inderdaad graag het woord neemt en zich overal mee bemoeit en overal een zegje over wil doen. Gerrit is het met haar eens, maar heeft er niet zoveel problemen mee. Als ik hem aan kijk van gaan we het vertellen, hij knikt ja en begint hij opeens te babbelen legt hij geïrriteerd uit. Dan denk ik van joh, ben ik aan de beurt en neemt Jessie opeens de beurt. Zo zijn we niet getrouwd voegt hij er nog aan toe. Gerrit heeft het gevoel dat Jessie altijd de eer pakt, ook voor dingen van of met Gerrit. Gerrit is er eigenlijk een beetje klaar mee. Gaat hij hier Jessie nog mee confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *