Andrea lijkt klaar voor een eventueel vertrek uit Utopia 2

Andrea lijkt klaar voor een eventueel vertrek uit Utopia 2

Na de heftige nominatieronde van gisteren zijn Andrea samen met Jordie en Mariska genomineerd en zitten in de gevarenzone. Eén van hen zal vandaag Utopia 2 moeten verlaten. Eerder vandaag heeft Andrea een goed gesprek met Shelley. Ze lijkt al met één been buiten te staan. Dit is geen leuke plek meer zegt ze. Als je de dingen nog kan doen die je graag wil doen, dan is het een leuke plek. De mensen zijn alleen niet zo leuk reageert Shelley op haar beurt. Andrea is het met haar eens, walgelijk benadrukt ze. En vertelt dat ze best zin heeft om naar buiten te gaan. Zullen de bewoners haar wegstemmen vanmiddag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *