Een zwarte brief arriveert in Utopia 2, tijd voor de derde stemronde!

Een zwarte brief arriveert in Utopia 2, tijd voor de derde stemronde!

De potentiële stemmingen zijn niet uit de gedachten van de bewoners te krijgen. Nu zitten de bewoners op dit moment er rustig bij. De bewoners hebben gisteren veel te horen gekregen op de markt en staan hierdoor op scherp. Wat gaan ze echter met deze informatie doen? Dat gaan we zo zien want er is weer een zwarte brief in Utopia 2 gearriveerd. Jessie rent naar de poort. Hij kijkt in de brievenbus en pakt een zwarte brief uit de brievenbus. Gerrit kondigt de aanwezigheid van de nieuwe brief aan. I f*cking knew it schreeuwt Shelley. De bewoners verzamelen zich op het strand. Jessie opent vervolgens de brief. Beste bewoners, over één uur begint de volgende nominatie. De bewoners kunnen het niet geloven. Shelley wil zelfs dubbel checken of dat er wel staat in de brief. Wat is dit voor tijdstip? reageert Jordie verbaasd. De bewoners gaan vervolgens uiteen en zoeken elkaar op om de laatste tactiek te bespreken. De komst van de volgende nominatie slaat bij Alexandra in als een bom en ook Merel is zenuwachtig. Je leest zo in een nieuw nieuwsbericht hoe het afloopt. Wie wordt er genomineerd denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *