Brandon bespreekt zijn stem tactiek met Shelley en Andrea

Brandon bespreekt zijn stem tactiek met Shelley en Andrea

Brandon wast zijn handen in het sanitairgebouw terwijl Shelley zenuwachtig naast hem staat. Heb je al meer informatie vraagt Shelley aan hem. Heel veel antwoordt Brandon en hij vraagt wat ze wil weten. Shelley is benieuwd hoe de zaken ervoor staan. Nog steeds hetzelfde zegt Brandon. Hij denkt dat iedereen van hun groep mee gaat doen met zijn plan. Andrea mengt zich ook in het gesprek en vraagt of iedereen meegaat. Als het goed is wel antwoordt Brandon. Andrea lijkt het allemaal een beetje vaag te vinden. Waar baseer je dat op vraagt Andrea. Brandon geeft vervolgens aan dat hij weet hoe het in Utopia 2 werkt. Zeventien maanden ervaring merkt hij op. Shelley reageert naar Andrea dat ze hem gewoon moeten vertrouwen op zijn plan. Zal de tactiek van Brandon slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *