Hiske, Mariska en Gerrit zijn een potentieel tactisch plan aan het beramen voor de nieuwe stemming

Hiske, Mariska en Gerrit zijn een potentieel tactisch plan aan het beramen voor de nieuwe stemming

Een mogelijke nieuwe stemming is niet uit de gedachten van Hiske, Mariska en Gerrit te slaan. Gezamenlijk is het groepje in de yurt een potentieel plan aan het beramen. Nu Brandon het spel tactisch mee gaat spelen, verwachten ze dat er sowieso één iemand van hun groep genomineerd wordt. Als tegenzet willen ze twee van de andere groep er op zetten. Gerrit heeft er geen moeite mee om Andrea op de bank te zetten. Ik wil die kleine weg benadrukt Gerrit met volle overtuiging. Mariska zou op haar beurt graag Jordie op de bank zetten en zegt dat Alexandra bij haar heeft toegegeven dat ze hierin mee zou gaan. Dat durf ik dus niet aan reageert Gerrit omdat hij niet zeker weet of hij op het woord van Alexandra kan rekenen. We moeten twee mensen makkelijk op de bank kunnen zetten gaat Gerrit verder. Gerrit ziet Shelley als optie omdat zij toch niet wordt weggestemd. Je gaat toch niet op Shel stemmen, Ger? vraagt Hiske verontwaardigd. Ja tuurlijk wel. Zij heeft zo vaak op mij gestemd. Dat is verleden tijd besluit Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *