Brandon gaat het gesprek aan met Franny over de geruchten dat ze niet te vertrouwen is

Brandon gaat het gesprek aan met Franny over de geruchten dat ze niet te vertrouwen is

Afgelopen weekend vond de Hollandse Boerenmarkt plaats. Brandon kreeg die dag van vele bezoekers te horen dat Franny niet te vertrouwen is. De bezoekers noemden haar zelfs een slang. Brandon besluit daarom om met Franny een gesprek hierover aan te gaan. Dat is heftig reageert Franny. En vraagt zich af of de bezoekers hebben aangegeven waarom zij niet te vertrouwen is. Brandon laat weten dat ze dat niet hebben verteld. Hij voegt eraan toe dat het aantal bezoekers die dit zeiden een heel groot aantal was. Volgens Franny zijn er ook bezoekers naar haar toegekomen over negatieve dingen over Brandon. Maar dat zijn er niet zo veel voegt ze eraan toe. En geeft aan dat ze het echt niet weet waar het vandaan komt en ze denkt hardop na wat het zou kunnen zijn waarom mensen denken dat ze niet te vertrouwen is. Ze herinnert zich wel een gesprek, van lang geleden, met Jordie over de finale. De conclusie van dat gesprek was dat Brandon graag wil winnen maar verder weet ze niet goed waarom mensen denken dat ze niet te vertrouwen is. Hebben jullie het wel eens over de stemmingen gehad tactisch en dan mijn naam genoemd vraagt Brandon. Ja antwoordt Franny en ze vertelt waar dat gesprek toen over ging. Misschien komt het daar vandaan, anders zou ik het echt niet weten besluit ze. Brandon geeft op zijn beurt aan dat hij wel eens binnen Utopia 2 hoort dat Franny dingen doorvertelt. Niet wetende wat je vertelt eigenlijk in vertrouwen is, maar wel doorvertelt zegt hij. Franny merkt op dat ze alleen dingen vanuit enthousiasme aan anderen vertelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *