Merel bespreekt met Mariska en Hiske de finale, gaat Brandon tactisch spelen?

Merel bespreekt met Mariska en Hiske de finale, gaat Brandon tactisch spelen?

Merel, Hiske en Mariska bespreken de finale. Merel vertelt dat Brandon nu tactisch gaat spelen dit omdat hij heel graag bij de laatste vijf wil horen. Volgens Merel wil Brandon Jordie in de finale krijgen en zal hij nooit op Merel stemmen. Ik denk dat ze op Ger of jou gaan gaat Merel verder wanneer ze Mariska aankijkt. Mariska denkt het ook. We gaan het zien zegt Hiske. En vraagt aan Merel hoe Brandon denkt de finale te kunnen spelen. Merel antwoordt dat ze het daar met hem niet over heeft gehad, omdat ze verstoord werden door andere bewoners. Hiske vindt het niets voor Brandon om tactisch te gaan spelen. Merel bedenkt zich dat Brandon ook vertelde dat hij het zonde vindt als bewoners uit zichzelf vertrekken. Ze begrijpt dit van Brandon niet. Zij vindt dat de mensen die weg willen, lekker weg moeten gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *