Jessie verdenkt Gerrit van een heftige uitspraak

Jessie verdenkt Gerrit van een heftige uitspraak

Merel en Jessie sluiten de dj set aan, omdat Merel vandaag weer dj lessen krijgt. Merel vertelt ondertussen aan Jessie dat Brandon haar vertelde dat er een bewoner het Jessie niet gunt om de finale te winnen, omdat hij hiervoor te kort in Utopia 2 zit. Volgens Brandon komt dit uit een hoek die ze niet ziet aankomen. Helaas lijkt Brandon niet te willen vertellen wie deze persoon is. Merel en Jessie denken na wie dit heeft gezegd. Merel geeft aan dat ze het heel raar vindt als Gerrit dit gezegd heeft. Jessie kan het zich niet voorstellen. Dan hebben we wel echt een probleem met elkaar gaat Jessie verder over Gerrit. Ik denk dat het Lex is reageert Merel voorzichtig. Jessie denkt op zijn beurt niet dat het Alexandra is, omdat zij ook kort in Utopia 2 zit. Het tweetal denkt weer hardop na. Het is Fran of Ger eindigt Jessie. Wie zou er volgens jullie deze uitspraak kunnen doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *