De ruzie tussen Gerrit, Andrea en Shelley zet zich voort

De ruzie tussen Gerrit, Andrea en Shelley zet zich voort

De bewoners zijn druk aan het werk met het afbouwen van de tent van de Hollandse Boerenmarkt. Gerrit sprak eerder vandaag Shelley en Andrea erop aan om mee te helpen omdat ze aan het ontbijten waren. Tijdens het afbouwen vertelt Gerrit de situatie van Andrea en Shelley aan Jessie. Ik dacht dat je niet zou helpen Andrea schreeuwt Gerrit, wanneer hij Andrea aan het werk ziet. Houd gewoon lekker je smoel antwoordt Andrea. Die heb je weer in je pocket op de maandagochtend reageert Jessie lachend. Gerrit betrekt Shelley er vervolgens bij en geeft aan dat hij haar ook hypocriet vindt. Shelley geeft aan dat hijzelf hypocriet is en dat hij afgelopen avond vrij weinig geholpen heeft met het opruimen. Gerrit benoemt Shelley en Andrea daarna tot de minst zeggende mensen op het Utopia terrein. De dames beginnen te lachen en werken verder door. Nadat de tent is opgeruimd, lopen Shelley en Andrea terug naar de silo. De dames praten na over Gerrit. Hij moet gewoon zijn muil houden merkt Shelley op. Ik vind hem echt een kneus benadrukt Andrea. Wat later komt Gerrit de silo binnen om blikjes te halen. De dames worden stil en kijken voor zich uit. Ik krijg spontaan een kater als ik die gozer zie zegt Andrea rillerig, wanneer Gerrit uit de silo loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *