Andrea noemt Gerrit de grootste imbeciel

Andrea noemt Gerrit de grootste imbeciel

Andrea en Shelley zijn samen aan het ontbijten. Gerrit loopt de silo in en noemt de dames hypocriet omdat zij aan het ontbijten zijn, terwijl nu de tenten worden afgebouwd. Rot op joh antwoordt Andrea. Gerrit blijft echter doorgaan. Shelley geeft daarna aan dat zij al bezig waren met het afbouwen en loopt weg. Vervolgens noemt Gerrit Andrea hardop hypocriet en de twee belanden in een discussie. Andrea begint te klappen en vermeldt sarcastisch dat Gerrit weer eens een keertje heeft gewerkt. Dames en heren, Andrea komt helpen schreeuwt Gerrit vervolgens wanneer hij met Andrea de silo uitloopt. Nee hoor. Niet voor jou in ieder geval. Jij bent de grootste imbeciel, je roept dit en dat maar je doet er geen flikker voor antwoordt Andrea en ze lopen boos van elkaar weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *