Mariska fleurt helemaal op van blijdschap door een verrassing

Mariska fleurt helemaal op van blijdschap door een verrassing

Mariska heeft een tijd geleden aangegeven graag een professionele fotoshoot te willen doen dit omdat zij zich onzeker voelt op foto’s en graag mooie foto’s van zichzelf wil hebben. Merel heeft gisteren tijdens de Hollandse Boerenmarkt een professionele fotograaf ontmoet. Ze zag een mooie kans om voor Mariska een shoot te regelen. Ze belt de fotograaf vandaag op en ze regelt de shoot voor Mariska. De fotograaf vraagt of zij het zelf ook leuk vindt om ook op de foto te gaan en het samen te doen. Merel vindt dit tof en ze maken samen een afspraak. Na het telefoontje roept Merel naar Mariska of ze met haar naar de yurt komt. De twee lopen samen de yurt binnen en ze zien Hiske ook in de yurt. Merel vertelt vervolgens over haar gesprek met de fotograaf en laat weten dat ze een fotoshoot heeft geregeld voor aanstaande vrijdag. Mariska fleurt helemaal op en ze omarmt Merel. Merel vertelt verder dat de fotograaf ook een visagisten gaat regelen en dat de shoot aanstaande vrijdag plaatsvindt. Ik huil normaal nooit en nu van blijdschap voegt Mariska eraan toe. Hoe zal de fotoshoot verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *