Gaat Alexandra voor een ommekeer met de stemmingen zorgen?

Gaat Alexandra voor een ommekeer met de stemmingen zorgen?

Hiske en Merel praten over de stemmingen. De twee gaan ervan uit dat zij en Mariska bij de Hollandse avond samen zullen zijn. Wel denken ze erover na als het niet zo zal zijn, dat de taken goed worden overgedragen, omdat ze dit evenement organiseren. En denken dan ook hardop na over hoe ze dit zullen oplossen. Hiske vraagt even later of zij weet op wie de andere groep gaat stemmen. Waarschijnlijk gaan ze op één iemand. Wel weet ik dat Andrea op mij, Gerrit of Maris wil gaan antwoordt Merel. Ik ben heel benieuwd zegt Hiske. Merel vertelt op haar beurt dat als ze een kans ziet, dat ze Brandon wil spreken. En geeft aan dat ze hem wil vragen of hij tactisch gaat spelen. Omdat ze dat niks voor Brandon vindt. Volgens Hiske heeft Brandon aangegeven nooit op Merel te willen stemmen. Voor Merel is dit insgelijks. Hiske en Merel bespreken daarna wat zij denken, wie op wie gaan stemmen. Merel laat weten dat Alexandra heeft gezegd niet op Merel te willen stemmen. Toch lijkt Merel er niet alle vertrouwen in te hebben en geeft ze Hiske aan dat ze zekerheid wil. Ze vertelt dat Alexandra denkt dat het groepje van Shelley op haar willen stemmen, vanwege haar actie dat ze is overgelopen naar de andere groep. De dames merken dat Alexandra een vriendin voor iedereen wil zijn en dat ze tussen de twee groepen instaat. Zal Alexandra voor één kant kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *