Gerrit heeft een deel van de bewoners stiekem afgeluisterd

Gerrit heeft een deel van de bewoners stiekem afgeluisterd

De markt is voorbij en de rust lijkt weer weder te keren in Utopia 2. Na alle werkzaamheden hebben de bewoners afgelopen avond weer tijd om met elkaar te praten. Her en der beginnen de speculaties over de stemmingen. Merel, Mariska en Franny zijn aan het speculeren over wat Alexandra wil gaan doen maar hier lijkt Merel nog niet helemaal hoogte van te krijgen. Wat later komt Jessie erbij om een plan door te nemen. In de silo lijken Shelley en Andrea nog niet helemaal zeker te zijn wie ze kunnen vertrouwen. Een tijdje later hebben Hiske, Merel en Gerrit zich verzameld in de mongoolse tent. Ook daar gaan de speculaties over de stemmingen door. Op een gegeven moment neemt Gerrit het woord. Ik kan het nu wel vertellen zegt hij. Hij beweert de stoute schoenen te hebben aangetrokken. En vertelt verder tegen de andere twee dat hij na het Halloween feestje de camera heeft verstopt in de silo en op die manier gesprekken van anderen heeft afgeluisterd. Hij heeft de camera echter nog niet helemaal afgeluisterd, dus hij weet niet wat er is opgenomen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:11

    Mag dit zo maar smerig spel ik wist het al heel lang niet te vertrouwen en wat denk je de blauwe balk zeker want je mag niets negatiefs zeggen behalve bij Utopia nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *