Jessie roept de groep bijeen, de voorlopige winst van de Hollandse boerenmarkt is bekend!

Jessie roept de groep bijeen, de voorlopige winst van de Hollandse boerenmarkt is bekend!

Jessie laat afgelopen avond de bel klinken. Hij wil namelijk een financiële update over de markt geven. Het duurt even voordat iedereen verzameld is. Voorafgaand aan de cijfers geeft Jessie eerst even een kort woordje over het vele werk dat iedereen heeft gedaan. Vervolgens gaat hij over op de cijfers. Hij geeft aan dat de totaalomzet ruim 22.000 euro is. Volgens Jessie is de voorlopige winst 16.788 euro, exclusief btw. Als Jessie klaar is met de financiën herinnert Hiske Jessie eraan dat hij nog wat vergeten is. Ik had het zelfs opgeschreven en toch ben ik het nog vergeten gaat  Jessie verder. Hij wil graag een applausje voor Mylène vanwege haar inzet. Ook wil Hiske dat de bewoners ook even stilstaan bij de hulp die ze krijgen van de vrijwilligers. Mylène is het daar ook mee eens. Zij vindt dat ze het idee moeten oppakken om de vrijwilligers een keer in het zonnetje te zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *