Gerrit en Jessie weigeren mee te helpen met opruimen van de markt

Gerrit en Jessie weigeren mee te helpen met opruimen van de markt

Afgelopen avond wordt er druk geld geteld in de silo. Op dat moment komt Andrea binnen. Kunnen jullie helpen vraagt ze. Gerrit vraagt zich af waarmee geholpen kan worden. Met opruimen zegt Andrea. En legt verder uit dat de kramen straks worden opgehaald. Jessie laat weten dat ze niet kunnen. Wij zijn geld tellen voegt hij eraan toe. Als Andrea zegt dat het geld wel blijft liggen, reageert Jessie dat hij het vanavond wil afronden en anders tot twee uur aan het tellen is. Ontevreden met het antwoord loopt Andrea naar buiten. Gerrit zegt als Andrea weg is, die kleine gaat me niet vertellen wat ik moet doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *