Gerrit knoopt het gesprek aan met standhoudster Amy

Gerrit knoopt het gesprek aan met standhoudster Amy

Standhoudster Amy was aan het werk bij de Hollandse Boerenmarkt. Gerrit lijkt haar een leuke meid te vinden, helaas voor hem was het vandaag enorm druk. Gerrit heeft daardoor geen tijd gehad om even met haar te kletsen. Nadat de bezoekers Utopia 2 hebben verlaten blijven alleen de bewoners en de standhouders over. Gerrit knoopt afgelopen avond dan een gesprek aan met  standhoudster Amy. Hij begint haar een beetje te plagen. Mijn 06-nummer krijg je buiten wel zegt hij wanneer hij iets op haar polly schrijft. Even later helpt Gerrit haar met het inladen van haar spullen en neemt hij afscheid. Wanneer zal Gerrit Amy weer zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *