Merel maakt zich zorgen na wat ze op de markt gehoord heeft, speelt Alexandra een spel?

Merel maakt zich zorgen na wat ze op de markt gehoord heeft, speelt Alexandra een spel?

Merel loopt naar Jessie toe om te zeggen dat ze hem zo even wil spreken. Nadat de standhouders het terrein hebben verlaten, vertelt Merel aan hem dat ze Alexandra eng vindt en denkt dat ze een spelletje speelt. Ook vertelt ze dat er een paar mede bewoners op haar willen stemmen en dat ze niemand moet vertrouwen in Utopia 2. Jessie geeft aan dat het misschien oud nieuws is van de bezoekers. Hij vertelt verder dat hij ook wat dingen heeft gehoord over Gerrit. Merel maakt zich daar niet druk over en denkt Gerrit wel te kunnen vertrouwen. Als één van ons moet vertrekken, doordat één van je beste vrienden op je begint te stemmen, dan is het maar zo eindigt Jessie het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *