Alexandra en Merel hebben het over de stemmingen er wordt veel over gesproken tijdens de markt

Alexandra en Merel hebben het over de stemmingen er wordt veel over gesproken tijdens de markt

De markt word druk bezocht. Er hangt een gezellige sfeer en de bewoners lijken er veel plezier in te hebben. Jessie lijkt al benieuwd te zijn naar de omzet en hij begint alvast een deel van het geld te tellen. Ondertussen zijn Alexandra en Merel samen in een gesprek over de stemmingen. Zo heeft Merel gehoord op de markt dat het groepje van Shelley allemaal op haar willen stemmen bij de volgende nominaties. Alexandra benadrukt dat zij niet op haar gaat stemmen en dat Merel haar moet geloven, omdat ze het eerder deze week al heeft aangegeven. Merel gelooft Alexandra en geeft aan dat het morgen weer kan veranderen op wie ze zullen stemmen. Na de markt maar even praten gaat Merel verder. Zal Merel een plan smeden met haar groepje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *