De Hollandse Boerenmarkt is van start gegaan!

De Hollandse Boerenmarkt is van start gegaan!

Na een rumoerige start moeten de bewoners alle drama achter zich laten, want de bezoekers kunnen niet wachten om er een gezellige dag van te maken op de Hollandse Boerenmarkt. Mariska en Alexandra hebben hun oer Hollandse pakjes al aangetrokken en hebben zich geparkeerd bij de kaaskar. Jordie serveert de meest overheerlijke crêpes en Gerrit kan het toch niet laten om zijn hit Fame hard aan te zetten. De Hollandse sfeer zit er goed in! Zal het een succesvolle markt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *