Jessie heeft stress door de organisatie van de Hollandse boerenmarkt

Jessie heeft stress door de organisatie van de Hollandse boerenmarkt

Jessie is vandaag druk in de weer. Het duurt nog maar even voordat de Hollandse boerenmarkt van start gaat en er moet volgens hem nog veel gedaan worden. Als hij bij Andrea aankomt spreekt hij zijn frustraties uit. Er gaan best wel veel dingen niet goed zegt hij. Andrea is nieuwsgierig wat er dan precies niet goed gaat en biedt haar hulp aan. Jessie laat weten dat hij het meeste al heeft opgelost, maar dat er nu tijdsnood is. Wat gaat er nu mis dan vraagt Andrea nogmaals. Jessie zegt dat er geen vuilnisbakken waren geregeld en er daarnaast nog wat kleine dingen waren waar niet over nagedacht is. Is dit een voorbode van de rest van de dag? Of gaat alles op rolletjes lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *