Jessie en Merel kunnen het maar niet eens worden met elkaar over de indeling van de markt

Jessie en Merel kunnen het maar niet eens worden met elkaar over de indeling van de markt

Jessie vindt dat Gerrit en Merel onredelijk doen dit omdat hij denkt dat ze alleen vanwege persoonlijke redenen omtrent Shelley de marktkramen willen verplaatsen. Jessie geeft toe dat hij ook irritaties heeft naar Shelley toe maar dat ze tijdens een markt deze opzij moeten zetten en ze zakelijk moeten handelen. Merel vindt het op haar beurt dan weer raar dat Jessie nu tevreden is over de indeling van de kramen, terwijl hij er gisteren een groot punt van maakte dat ze niet verplaatst mochten worden. Had dan gisteravond al gezegd dat het goed was, dan hadden we deze discussie nu niet vindt Merel. Ga je dit nu echt bij mij neerleggen? vraagt Jessie verbaasd. Merel geeft aan dat ze dit helemaal niet doet. Moet je eens horen hoe je tegen mij praat gaat Jessie verontwaardigd verder. Hij vindt dat de oorzaak van al het gedoe bij Merel ligt. Het is volgens hem onnodig dat Merel hem publiekelijk voor het blok zet. Dus daar gaat het mis… om wat anderen over je denken? vraagt Merel. Jessie zegt van niet maar voelde zich genoodzaakt om alle informatie er bij te betrekken, omdat Merel hem verbaal aanviel. Merel vraagt zich af wat nu de echte reden is waarom Jessie continu terugkomt op een afgehandeld probleem. Alles waar ik tegen aanloop, wat ik kan oplossen, los ik op vervolgd Jessie. Merel vindt het opmerkelijk dat Jessie zich overal mee bemoeit en zij niet iets mag aangeven. Jessie vertelt dat hij de enige is die met oplossingen komt. O, je bent zo geweldig Jes snauwt Merel. Zullen Merel en Jessie het ooit met elkaar eens worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *