Jessie weet in een korte tijd zijn mede bewoners op de kast te jagen

Jessie weet in een korte tijd zijn mede bewoners op de kast te jagen

Jessie loopt naar Gerrit toe en legt bij hem zijn irritaties neer over de organisatie van de markt. Jessie ziet het als de verantwoordelijkheid van Hiske dat er nu dingen missen zoals koffiefilters. Gerrit vindt op zijn beurt dat Jessie hiervan niet alleen Hiske de schuld kan geven. Ik vind dat de verantwoordelijkheid ligt bij de bewoners die achter de kraam zelf staan zegt hij. Jessie benadrukt dat ze in dat geval er gisteren pas achter waren gekomen. Je ziet dat het problemen oplevert als je er vanuit gaat dat iets er is vindt hij. Gerrit blijft echter achter zijn standpunt staan dat niet alleen Hiske hier verantwoordelijk voor is.

Ook Merel lijkt nog geïrriteerd op Jessie vanwege hun discussie van afgelopen avond. Jessie vindt dat Merel haar merchandise niet ergens anders moet zetten dan die van Shelley dit omdat haar keuze alleen gebaseerd is op persoonlijke kwesties. Merel staat de houding van Jessie niet aan.  Ze vindt dat Jessie nu ook uit een persoonlijke voorkeur handelt door iedereen te controleren. Ja ik vertrouw meer op mijn eigen keuze dan op die van een ander laat Jessie weten. Wanneer Jessie weer verder gaat met zijn eigen ding merken Gerrit en Merel op dat er iets is met Hiske. Ik irriteer mij mateloos laat Hiske weten als Gerrit er naar vraagt. Hiske vindt het oneerlijk dat Jessie haar deze ochtend overal de schuld van geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *