Gerrit wordt moe van Jessie, is er een breukje in de vriendschap ontstaan?

Gerrit wordt moe van Jessie, is er een breukje in de vriendschap ontstaan?

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen van de markt. Jessie lijkt zich als de gewezen persoon te voelen om de inwoners met hun neus op de problemen te drukken of te komen met oplossingen. Hoe goed hij het ook lijkt te bedoelen valt het niet bij iedereen in het goede keelgat. Wanneer Jessie uit een gesprek met Gerrit en Hiske wegloopt, trekt Gerrit Hiske aan de mouw. Hij zit al een geruime tijd in mijn irritatie zone zegt Gerrit. Dit komt niet als een verrassing voor Hiske. Gerrit legt daarna uit dat het steeds vaker voorkomt dat Jessie niet wil dat er iets gebeurt zonder zijn toestemming. Ik word zo moe van die gozer benadrukt hij. Hiske vindt dat Gerrit een punt heeft. Jessie wil altijd de controle hebben over wat er gebeurt voegt ze eraan toe. Hiske en Gerrit vinden dat ze het gezamenlijk met de groep moeten bepalen, omdat er genoeg slimme koppen rondlopen op het terrein. Is dit het eerste breukje in de vriendschap van Jessie en Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *