Jessie vindt dat een aantal bewoners zich anders gedragen, is er angst voor de volgende nominaties?

Jessie vindt dat een aantal bewoners zich anders gedragen, is er angst voor de volgende nominaties?

Nu er twee nominatie en eliminatierondes achter de rug zijn, valt het Jessie afgelopen avond op dat sommige bewoners zich anders gedragen. Zo zijn de bewoners druk bezig met alle voorbereidingen voor de Hollandse boerenmarkt. Ze zijn ineens heel meehelpend merkt Jessie op tegenover Gerrit. Het valt hem op dat mensen als Andrea, Jordie en Shelley meerdere malen hebben gevraagd of ze ergens mee kunnen helpen. Vragen hoe dingen gaan, of ze ergens mee kunnen helpen. Die heb ik nog nooit van hen gehoord voegt hij eraan toe. Jessie vermoedt dat het komt omdat ze vrezen voor de volgende nominaties. Die zullen wel het gevoel hebben dat we over een paar dagen weer gaan stemmen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *