Jessie en Merel hebben onenigheid over de indeling van de Hollandse boerenmarkt

Jessie en Merel hebben onenigheid over de indeling van de Hollandse boerenmarkt

Jessie en Merel zijn bezig met de verdeling van het marktterrein voor de Hollandse boerenmarkt. Merel legt uit dat ze de kledingrekken van Shelley en haar ver uit elkaar wil zetten omdat ze de producten van haar en Shelley gescheiden wil houden. Jessie is het niet eens met haar. Als ze de rekken ver uit elkaar plaatsen, dan moeten ze nog meer marktkramen verplaatsen. Als om de reden wordt gevraagd laat Merel weten dat het een persoonlijke keuze is. Het tweetal gaat even verder met discussiëren als Jessie zegt, ik wil graag weten wat er gaat gebeuren en wat de opties zijn. Bij Merel lijkt deze uitspraak in het verkeerde keelgat te schieten Jes, houd nou eens op met dat gecommandeer. Ze loopt vervolgens weg en geeft aan morgen naar het probleem te kijken. Jezus, je bent echt een f*cking kleuter roept Jessie haar na. Zal Merel haar zin krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *