Hiske ontdekt dat er geld mist, is er geld weggepakt?

Hiske ontdekt dat er geld mist, is er geld weggepakt?

De dames van “Trein bv” komen bij elkaar in de mongoolse tent. Hiske begint de vergadering met schokkende woorden. Trein bv heeft een probleem zegt ze. Shelley vraagt zich af wat er aan de hand is. Trein bv heeft een kastekort is het antwoord van Hiske. En legt verder uit dat ze heeft uitgerekend wat er in de kas zou moeten zitten, namelijk 603,50 euro. Echter zit er slechts 557 euro in de kas. Volgens Hiske is dat een tekort van 46,50 euro. Met zijn drieën zijn ze aan het bedenken wat er fout gegaan kan zijn. Ook merkt Hiske op dat het een heel gek bedrag is dat mist. Het drietal komt er niet achter waar het mis is gegaan en accepteert het verlies. Of heeft er toch iemand in de kas gezeten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 101    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *