Is Shelley haar interesse in de markt oprecht?

Is Shelley haar interesse in de markt oprecht?

Shelley en Hiske zitten achter de computer wanneer Shelley vraagt aan Hiske hoe zij de markt van morgen ziet verlopen. Morgen wordt een hele hectische dag voor iedereen vertelt Hiske. Denk je dat alles goed is voorbereid? vraagt Shelley. Hiske denkt dat ze op dit moment al best ver zijn met de voorbereidingen. Ondertussen zijn Jessie en Gerrit eten aan het maken in de keuken. Merel stapt op ze af. Shelley die ineens aan Hiske gaat vragen of ze denkt dat de markt goed is voorbereid. Merel vindt het op haar beurt apart dat Shelley deze vraag stelt aan Hiske terwijl zij nooit eerder interesse in de markt heeft getoond. Jessie weet niet of het toevallig is of dat Shelley het met een reden vraagt. Zo doorzichtig allemaal mompelt Merel vervolgens. Heeft Merel gelijk en is Shelley expres aan het stoken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *