Jordie voelt zich benadeeld door Alexandra

Jordie voelt zich benadeeld door Alexandra

Jordie en Alexandra staan beiden in de keuken. Als Jordie over het eten begint waar Alexandra mee bezig is, zegt ze ja, dit is voor Brandon en mij. Jordie reageert verontwaardigt. Alexandra laat weten dat ze alleen voor Brandon en haar kookt, omdat ze straks een fotoshoot hebben. Wil je dan niet meer zeggen dat het ook voor mij is? reageert Jordie met een sneer. Alexandra ontkent dat gezegd te hebben en de twee krijgen een kleine discussie.  Wat later gaat Jordie met Andrea erover in gesprek buiten de silo. Hij legt het hele verhaal uit. Andrea zegt dat hij het moet laten gaan. Laat je niet opf*cken door groente eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *