Mariska en Hiske bespreken de stelletjes in Utopia 2, hoe zit het allemaal?

Mariska en Hiske bespreken de stelletjes in Utopia 2, hoe zit het allemaal?

Mariska en Hiske lopen vanaf de marktkramen naar de mongoolse tent. De twee kletsen over koetjes en kalfjes, totdat het gesprek op Gerrit en Franny komt. Gerrit en Franny zijn ook steeds meer bij elkaar. Hoe zit dat nou precies? En hoe zit dat met Mylène? vraagt Hiske. Mariska ziet ook dat Gerrit en Franny meer bij elkaar zijn. Gerrit is heel lief tegen haar merkt ze verder op. Ze weten allebei niet hoe dat precies zit. Ook geeft Hiske aan dat het contact tussen Gerrit en Mylène in Utopia 2 nog nooit zo goed is geweest. Mariska erkent dat en vindt ook dat Mylène steeds meer ontpopt. Van het ene stelletje gaat het gesprek over op het andere stelletje. En hoe zit dat dan met Jessie en Merel vraagt Hiske zich hardop af. Hiske ziet dat Merel heel dol op Jessie is, maar volgens Mariska lijkt het erop dat Jessie Merel een beetje van zich wegduwt. Maar ik hou me daar niet teveel mee bezig eerlijk gezegd benadrukt ze. Wel heeft ze de afgelopen week enkele irritaties opgemerkt. Mariska denk dat ze na de markt meer te weten komt. Ze moet dan samen met Jessie de bar afbouwen. Als we aan het bouwen zijn hebben we altijd hele gesprekken samen merkt ze aan het einde van het gesprek op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *