Merel en Franny vragen zich af of Alexandra te vertrouwen is

Merel en Franny vragen zich af of Alexandra te vertrouwen is

Merel en Franny zitten samen in de inloopkast. De twee zijn druk in gesprek over de finale. Lex was gister nog naar me toegekomen zegt Franny. En legt verder uit dat ze Alexandra niet helemaal vertrouwt met stemmen en dat ze dit ook tegen haar gezegd heeft. Alexandra snapte dit wel maar zei dat ze wel te vertrouwen was. Merel reageert hier verbaasd op. Ze zei wel dat ze gewoon haar eigen ding gaat doen zegt Franny. Dit betekent volgens haar dat Alexandra zal stemmen op wie ze wil stemmen. Merel vindt ook dat iedereen dat wil doen. Maar waar kunnen we haar dan in vertrouwen vraagt Merel zich hardop af. Franny weet dit niet. Wat zal Alexandra hiermee bedoeld hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *