Alexandra geeft tegenover Merel toe dat ze gezegd heeft op haar te willen stemmen

Alexandra geeft tegenover Merel toe dat ze gezegd heeft op haar te willen stemmen

Alexandra heeft haar hart gelucht bij Mariska en Hiske. Ze zat er erg mee in haar maag dat ze hardop heeft uitgesproken dat ze op Merel wilde gaan stemmen. Op aanraden van Hiske besluit ze een gesprek met Merel aan te gaan. Wat is er Lexi? Het gaat niet goed met je he? Wat is er schat? vraagt Merel. Alexandra vertelt verdrietig dat ze haar wat moet vertellen. Je moet mij echt op mijn woord geloven. Ik heb er zo’n spijt van vervolgd ze huilend. Alexandra legt vervolgens de situatie van tijdens de Halloween avond aan haar uit. Maar ik ga het niet doen benadrukt ze, doelend op haar stemmen aan Merel geven. Oké, maar dan is er toch niks aan de hand? vraagt Merel. Ja, maar ik heb het toch wel gezegd voegt Alexandra eraan toe. Merel geeft daarna aan dat zij ook wel eens boos dingen zegt waar ze later spijt van heeft. Alexandra vertelt verdrietig dat het haar opvreet vanbinnen en dat ze veel moeite heeft met de finale. Merel begint Alexandra te troosten en laat weten dat ze bij een paar bewoners, waaronder zij en Jordie, ziet dat zij volledig in paniek raken. Ze vraagt zich af waarom Alexandra zo bang is. Ik word gek van mijn gedachtes. Ik ben er teveel mee bezig Meer legt ze uit. Merel vindt het dapper dat ze naar haar toe is gekomen en zegt dat ze bij zichzelf moet blijven. Sorry schat zegt Alexandra en ze geven elkaar een knuffel. Ik ben nu wel een powervrouw om dit nu gewoon eerlijk tegen je te zeggen zegt Alexandra. Ja, natuurlijk. Het is k*t om te horen, maar als je er niks mee doet dan ben ik echt heel blij dat je het hebt gezegd. Vind ik echt heel lief ook vertelt Merel. Ze waarschuwt Alexandra daarna wel voor Shelley en Andrea. Op wie zal Alexandra stemmen bij een volgende nominatieronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:43

    Wat een gladjanus.Ik zou zo graag willen dat de groep unaniem 3 stemmen op een persoon zetten dat is die kliek die denken te winnen zo weg maar niemand durft.De blauwe balk zal ik wel weer krijgen ik ben wel blij dat er bij Utopia zoveel mensen zijn met de zelfde mening als ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *