Alexandra bespreekt de stemming met Hiske en Mariska, ze heeft grote zorgen

Alexandra bespreekt de stemming met Hiske en Mariska, ze heeft grote zorgen

Alexandra loopt met zorgen in haar hoofd. Ze besluit om met Mariska te gaan praten. Ik word gek van mijn eigen gedachtes. Ik ben gewoon mijzelf niet meer de laatste tijd, echt niet vertelt ze. Daarom ga je nu even gezellig een bakje thee drinken met ons antwoordt Mariska. De dames lopen vervolgens met hun thee in hun handen naar de yurt. Hiske zit binnen in de yurt en Mariska vertelt dat Alexandra even gezellig bij hen komt zitten omdat ze niet lekker in haar vel zit. Waarom zit je niet lekker in je vel vraagt Hiske. Alexandra antwoordt dat ze iets gezegd heeft waar ze veel spijt van heeft. Ze heeft tijdens de Halloween avond aangegeven bij een paar bewoners dat ze bij de volgende nominatieronde op Merel wil gaan stemmen. Oeh reageert Hiske geschrokken. En geeft aan dat het goed is dat ze haar hart nu lucht dit omdat zondag de markt is en Merel het dan waarschijnlijk van bezoekers krijgt te horen. Alexandra legt verder uit dat ze denkt dat zij weggestemd wordt uit Utopia 2. Ze maakt zich hier zo druk om, dat ze ’s avonds als ze op bed ligt in haar hoofd alleen maar bezig is met tactieken uitdenken. Mijn gedachtes maken mij gek voegt ze eraan toe. Maar lieverd, als ik wat aan jou mag vragen zegt Hiske. Alexandra kijkt Hiske nieuwsgierig aan. Hiske vertelt verder dat als ze gelukkig wil zijn in Utopia 2, dat ze niet te veel bezig moet zijn met de stemmingen. Maak ver van te voren een keus. Ga er niet teveel met anderen over praten. Mensen gaan je overhalen en willen dat je die kant op gaat. Volgens Hiske moet Alexandra voor zichzelf beslissen op wie ze stemt. Ze vindt dat ze uiteindelijk trots moet zijn op de keuzes die ze maakt. Alexandra vertelt wanhopig dat het stom van haar is geweest om te zeggen dat ze op Merel wil stemmen. Hiske vindt dat ze dit juist daarom aan Merel moet vertellen voordat ze er zelf achter komt tijdens de markt. Merel zal er waarschijnlijk pissig over zijn, maar zij zal het ook respecteren dat je daar spijt van hebt voegt Hiske eraan toe. Zou Alexandra Merel aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *