Merel en Mariska praten over Alexandra, is ze beïnvloedbaar?

Merel en Mariska praten over Alexandra, is ze beïnvloedbaar?

Mariska en Merel lopen afgelopen avond samen een rondje buiten. Mariska fluistert zachtjes dat Alexandra spijt heeft. Tijdens het Halloween feest vertelde Alexandra aan Andrea, Shelley en Mylène dat ze klaar is met Merel haar prinsessengedrag in Utopia 2 en dat ze op haar wil gaan stemmen. Een paar bewoners hebben Alexandra toen gewaarschuwd. Ze moet oppassen wat ze hardop zegt. Merel laat weten dat Alexandra tegen Franny heeft gezegd dat ze de sterkste spelers er eerst uit wil spelen. Het verrast haar dus niet dat ze dit nu te horen krijgt. Volgens Mariska gaf Alexandra gisteren aan dat ze de verkeerde keuze heeft gemaakt bij de nominaties. Mariska begrijpt dat niet helemaal. Vooral omdat ze bepaalde mensen hier in Utopia niet moet hebben en daar gisteravond wel leuk mee gaat doen zegt ze. Ook gaf Mariska aan dat ze hoorde dat Alexandra en enkele andere bewoners op haar willen gaan stemmen. Misschien is Merel dus toch niet helemaal in gevaar. Als zij op mij stemt, dan kijk ik haar nooit meer aan zegt Mariska resoluut. Merel merkt op dat Alexandra haar ontwijkt. Ze vindt haar net een klein kind omdat ze zo beïnvloedbaar is. Zal Alexandra Merel nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *