Alexandra vertelt Mylène en Brandon dat Jessie bang voor hen is

Alexandra vertelt Mylène en Brandon dat Jessie bang voor hen is

Mylène en Brandon zijn afgelopen avond in de tattoo shop. Alexandra komt even later ook binnen en ze geeft aan dat ze na de markt die aanstaande zondag plaatsvindt, met hen wil praten. Ik kan nu niks zeggen over gisteren voegt ze eraan toe. Alexandra laat weten dat ze wil praten omdat Jessie haar aan het uithoren was over de finale. Ze denkt dat Jessie bang is dat zij ooit op hem en zijn groepje gaat stemmen. Denk je vraagt Mylène. Ja antwoordt Alexandra zeker. Alexandra loopt daarna weer weg en Mylène en Brandon speculeren verder over de stemmingen. Mylène geeft aan dat ze het gevoel heeft dat ze bij de laatste vijf over gaat blijven. Als ik dan toch zo ver ben dan kunnen we net zo goed eruit halen wat erin zit vervolgd ze lachend. Brandon denkt op zijn beurt ook dat ze hier nog wel even zit. Zal Mylène ver komen in de finale?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *