Shelley is van plan te strijden in Utopia 2 en vertelt Andrea dat ze blijft

Shelley is van plan te strijden in Utopia 2 en vertelt Andrea dat ze blijft

Brandon heeft Shelley overgehaald om toch in Utopia 2 te blijven. Na een lang gesprek, waarin hij ook zijn tactiek heeft uitgelegd, vindt Shelley het toch weer de moeite waard om voor de finale te gaan. Ze besluit om het nieuws meteen met haar mede bewoner Andrea te delen. Ze was al enkele dagen erg verdrietig dat Shelley misschien zou vertrekken. Ze loopt de silo en pakt Andrea bij haar hand. Samen lopen ze richting hun huisje. Huh, wat is er aan de hand? Waar gaan we heen? vraagt Andrea verbaasd. Zodra ze één stap binnen zet, valt haar oog meteen op de foto’s van Shelley die weer op hun plek hangen. Ze begint heel hard te lachen en omhelst haar. Ik ga strijden. We gaan heel hard strijden zegt Shelley, terwijl ze Andrea knuffelt. Ik vertrouw niet snel mensen, maar ik vertrouw Brandon wel. Ik gun het hem ook om in de finale te komen en daar komt hij alleen als wij het allemaal samen gaan doen. The game is on vervolgd Shelley vastberaden. Andrea is benieuwd wat Brandon allemaal in petto heeft. Ze moeten wel nog wat andere bewoners overhalen om mee te doen met het plan. We gaan het zien eindigt Shelley met een brede glimlach. Wat zou Brandon van plan zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *