Brandon weet Shelley te overtuigen dat ze in Utopia 2 blijft

Brandon weet Shelley te overtuigen dat ze in Utopia 2 blijft

Brandon heeft altijd naar iedereen duidelijk gemaakt dat hij niet mee wil werken aan complotten. Echter na het vertrek van een van zijn beste vrienden Dylan, vreest Brandon voor zijn eigen positie. Hij heeft daarom de keuze gemaakt om het spel mee te gaan spelen. Brandon en Shelley lopen een rondje over het terrein wanneer Shelley bij Brandon navraagt wat zijn tactiek voor een mogelijke nominatie zal zijn. Ik wil het je laten zien, maar dan moet ik de garantie hebben dat je niets zegt geeft Brandon aan. Shelley belooft dat ze haar mond houd. Brandon en Shelley gaan samen naar de slaapkamer van Brandon. Hij haalt een schrift tevoorschijn en laat het Shelley lezen. Zijn tactiek heeft echter een zwaktepunt, omdat één persoon cruciaal is voor het slagen van zijn plan. Ja dan moet je wel blijven legt Brandon uit. En licht toe dat hij het niet eerlijk vindt wat voor gemene tactieken zich nu afspelen op het terrein. Ik wil graag dat je blijft, maar dan moet je mij geloven dat ik er een stokje voor ga steken benadrukt hij. Brandon probeert Shelley te overtuigen dat ze geen mooier einde aan haar tijd in Utopia kan geven dan ervoor te strijden. Het is wel een vervelend en moeilijk hoofdstuk reageert Shelley. Brandon is er echter van overtuigd dat Shelley beter strijdend ten onder kan gaan dan weg te lopen van de strijd. Shelley bedankt hem voor zijn woorden en geeft hem een knuffel. Shelley loopt daarna naar haar huisje en plaatst haar foto’s terug op de muur. Mama je moet nog heel even wachten zegt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *