Andrea en Mylène staan lijnrecht tegenover elkaar nadat een gesprek over de volgende eliminaties ontploft

Andrea en Mylène staan lijnrecht tegenover elkaar nadat een gesprek over de volgende eliminaties ontploft

Shelley, Andrea, Alexandra en Mylène zitten na een leuk Halloweenfeest gezamenlijk op de bank in de silo. De twee praten over een stemverdeling voor een mogelijke eliminatie. Mylène probeert een stemverdeling in kaart te brengen en rekent zichzelf en Alexandra tot de groep van Shelley en Andrea. Hier voelt Andrea echter niets voor. Ik vertrouw jullie niet zegt Andrea geïrriteerd. Alexandra en Mylène kunnen dit begrijpen. Daar hebben we het zelf naar gemaakt gaat Mylène verder. Andrea wijkt echter niet van haar standpunt. Shelley neemt het echter voor Alexandra op. Ik geloof wat Alex zegt benadrukt Shelley. Mylène stelt aan Andrea voor dat ze dan naar Brandon en Jordie moet stappen als ze Mylène en Alexandra niet wil rekenen tot hun groep. De laatste keer dat ik mijn stemmen, in vertrouwen, aan Brandon.. begint Andrea. Ze kan echter haar zin niet afmaken, want Mylène praat er doorheen. Ik dacht dat ik naar huis ging zegt ze. Andrea legt vervolgens uit dat ze al meerdere keren bij Mylène heeft aangegeven dat Mylène nooit naar huis zou worden gestemd. Als jij dat niet vindt, dan vind je dat niet, maar ik vond dat wel. En als jij dat niet vindt dan moet je je mond houden, want ik vond dat wel zegt Mylène met een licht verhefte stem. Mylène staat op om bijna neus aan neus met Andrea te staan. Shelley vindt dat de twee rustig moeten worden, maar daar lijken ze geen behoefte aan te hebben. Nadat Andrea de leeftijd van Mylène erbij wil betrekken, wordt Mylène woest en stormt weg. Word vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *