De bewoners houden een griezelig leuk feestje in Utopia 2

De bewoners houden een griezelig leuk feestje in Utopia 2

Gisteren was het 31 oktober, dat betekent dat het toen Halloween was. De bewoners hebben zich afgelopen avond dan ook in hun meest enge outfits gehesen en zijn klaar voor een gezellig avondje. Mylène is in haar element en schminkt alle mede bewoners. Zodra iedereen zich in de silo heeft verzameld wordt de muziek hard aangezet.De gehele groep heeft een gezellige avond gehad. Wat gaat deze nieuwe dag allemaal nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *