Mariska probeert Shelley over te halen om voorlopig nog in Utopia 2 te blijven

Mariska probeert Shelley over te halen om voorlopig nog in Utopia 2 te blijven

Na het vertrek van Dylan lijkt Shelley niet lekker in haar vel te zitten. Haar gevoel zegt haar dat ze naar huis moet, ze woont immers al ruim vijftien maanden in Utopia 2. Deze mijlpaal heeft ze eerder deze maand bereikt. Mariska heeft ook opgevangen dat Shelley naar huis wil en stapt op haar af. Je zit er waarschijnlijk niet op te wachten, maar ik vind dat je niet moet gaan zegt Mariska. Shelley antwoordt dat ze er nog steeds hetzelfde in staat als eerder deze week. Mariska benadrukt dat Shelley één van de allereerste bewoners is en daarom ook in de finale thuis hoort. Ze vindt het zonde als ze nu zou vertrekken. Hoe de stemmingen nu gaan vind ik oneerlijk zegt Shelley. Dylan had van haar echt niet moeten gaan. Hij heeft hier wel wat neergezet en geld verdiend benadrukt ze. Het argument van enkele bewoners dat Dylan nu mocht gaan omdat ze in de groene cijfers staan vindt ze echt heel krom. Ik vind niet dat je de poort moet verlaten herhaalt Mariska nogmaals. Zal Shelley nog van van gedachte veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *