Shelley pakt haar spullen in, haar spel is gespeeld, verlaat ze Utopia 2 echt?!

Shelley pakt haar spullen in, haar spel is gespeeld, verlaat ze Utopia 2 echt?!

Utopia 2 is in rep en roer. De stemmingen hebben veel emoties losgemaakt, want één voor één breken de bewoners in tranen uit. Shelley pakt het echter op een andere manier aan. Shelley is alleen in haar huisje en is bezig met de foto’s van haar muur af te halen en spullen in haar kist te stoppen. Andrea komt het huisje binnen en merkt meteen op dat Shelley haar kant van haar huisje kaler is dan normaal. Wat is er Shel vraagt Andrea bezorgd. Ik ga naar huis laat Shelley weten. Andrea is beduusd van het nieuws en vraagt om meer uitleg. Dit spel is gespeeld.. ik ga naar huis herhaalt Shelley. Andrea valt stil en kan geen woorden vinden. Shelley heeft er geen kracht meer voor om te strijden voor haar plek bij de laatste vijf. Ik verdien dat gewoon gaat ze verder. Andrea wil niet dat Shelley een overhaaste beslissing maakt. Ik geef om je benadrukt Andrea. Voor Shelley is dit echter niet genoeg om te blijven. Andrea kan zich niet meer groot houden en begint te huilen. Zal Shelley voet bij stuk houden en Utopia 2 echt verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 77    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:49

    Ga lekker naar de gewone wereld naar de mensen die van je houden winnen zal je nooit.Daar spelen ze een spelletje maar er blijft er toch maar een over..Denk aan je zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *