Gerrit voelt Jordie aan de tand over de stemmingsronde

Gerrit voelt Jordie aan de tand over de stemmingsronde

Gerrit, Merel en Alexandra zitten blokjes hout te schuren, wanneer Jordie bij ze wil komen zitten. Zo Jordie heb je een nieuwe vriendin vraagt Merel op de man af. In eerste instantie zegt Jordie dat hij met iedereen op het terrein overweg kan maar hij komt terug op zijn woord. Ja, denk ik voegt hij eraan toe. Merel gaat er verder niet op in. Jordie heeft wel een vraag voor Gerrit. Ben je gepikeerd dat ik op je heb gestemd? vraagt hij. Je bent vrij om je stemmen te bepalen maar het is niet dat er geen consequenties aan vast zitten antwoordt Gerrit. Jordie vindt op zijn beurt dat het nu lijkt alsof er hem wat te verduren komt te staan. Gerrit gaat hier niet op in. Alexandra vindt het opmerkelijk dat Jordie haar vertelde op wie hij ging stemmen maar na een bezoekje bij Andrea en Shelley, toch de keuze maakte om zijn stemmen anders te verdelen. Ja klopt, ik ben daar wel wispelturig in geeft Jordie vervolgens toe. Gerrit blijft Jordie aan de tand voelen. Gerrit heeft namelijk het idee dat de bedoeling, van Jordie met een aantal andere bewoners, was dat Gerrit veel meer stemmen had moeten krijgen. Ik zit volgens mij best wel bij het juiste eind vindt Gerrit. Jordie wordt stil en lijkt na te denken over wat hij gaat antwoorden. Ja best wel geeft Jordie uiteindelijk toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *