Mariska en Mylène bespreken de grafstemming en het gedrag van Shelley en Andrea

Mariska en Mylène bespreken de grafstemming en het gedrag van Shelley en Andrea

Mariska en Mylène lopen afgelopen avond samen naar buiten. Nou lekkere grafstemming hier aan tafel merkt Mariska op. Ja maar dat kwam maar door twee koppen antwoordt Mylène. En ze vertelt aan Mariska dat ze vindt dat Shelley en Andrea zich niet zo moeten aanstellen. Eerder vertelde Shelley verdrietig dat ze naar huis gaat. Andrea werd toen ook verdrietig omdat ze veel om Shelley geeft. Met het avondeten waren de dames nog steeds verdrietig aan tafel en werd dit ook opgemerkt door de andere bewoners. Mariska vindt het erg raar. Ik voel mij niet geroepen om nu naar Shelley toe te gaan gaat Mariska verder. Nee, ik denk niet dat jij de aangewezen persoon daarvoor bent. Ik ook niet reageert Mylène. Zou er nog een andere bewoner naar hen toe gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *