Mariska verbrand haar lijst in de hoop de ideale man te ontmoeten

Mariska verbrand haar lijst in de hoop de ideale man te ontmoeten

Een paar bewoners staan afgelopen avond buiten voor de oven. Mariska heeft een groot papieren vel in haar handen. Mariska, ik vind wel dat je even wat erbij moet vertellen zegt Alexandra. Ja, moet ik er wat bij vertellen? reageert Mariska. Ja tuurlijk. Wat is de reden dat we hier staan? antwoordt Alexandra. Mariska vertel vervolgens haar verhaal. Ze vertelt dat ze vroeger een programma volgde dat over de ideale man ging. Daarbij werden er volgens haar, heel veel lijstjes gemaakt van de ideale man. Mariska geeft aan dat zij toen zelf ook een lijst heeft gemaakt met haar beste vriend. Toen had ik zo’n gemiddeld zes A4’tjes af, heel eerlijk. En toen heb ik met mijn beste vriend alles zitten strepen en uiteindelijk kwam ik op één A4 terecht vertelt ze. Een paar weken geleden heeft Mariska de lijst opnieuw gemaakt in de yurt in het bijzijn van Hiske, Merel en Jessie. Dat was lachen gieren brullen gaat Mariska verder, wanneer ze terugdenkt aan dat moment. Merel begint te lachen. Mariska vertelt daarna dat ze nu van plan is om de lijst die ze opnieuw heeft gemaakt, te verbranden. Omdat de paragnost die een tijd geleden in Utopia 2 was dit aan haar had verteld. Volgens de paragnost kan Mariska haar ideale man tegenkomen als ze haar lijst verbrandt. Mariska steekt de oven aan en ze gooit de lijst erin. Proost op de ideale man roept Merel en ze beginnen te proosten. Ja, en nu op zoek. Dus mensen kunnen zich aanmelden. inwonersutopia@talpa.tv zegt Gerrit vrolijk. Zal Mariska vanaf nu dan eindelijk haar ideale man tegenkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *