Andrea barst in huilen uit na de nominatieronde, houdt ze het vol tot het einde?

Andrea barst in huilen uit na de nominatieronde, houdt ze het vol tot het einde?

Wanneer Jordie zijn tranen gedroogd zijn komt Andrea huilend de slaapkamer van Dylan binnen zetten. Alle normale mensen gaan weg en alle slangen blijven zegt ze huilend. Dylan vindt op zijn beurt dat Andrea vol moet houden. Waag het niet om op te geven voegt hij eraan toe. Jordie en Andrea zijn het zat. Andrea vertelt dan ook aan Jordie dat hij Alexandra, in zijn groepsverdeling, beter kan verplaatsen naar het andere team. Ik heb oprecht geen zin meer in deze sh*t eindigt Jordie het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *