Jordie in tranen na de nominatieronde, is de strijd voorbij?

Jordie in tranen na de nominatieronde, is de strijd voorbij?

Brandon, Andrea en Jordie zitten er verslagen bij. Brandon vertelt dat Mylène de volgende keer zijn stemmen niet kan verwachten. Mylène gaat niet weg, die gaat hier heel lang zitten verkondigt Brandon. Jordie is op zijn beurt geïrriteerd dat Jessie en Merel Mylène alleen langer in het spel laten, zodat zij sterker staan in de finale en stormt weg. Hij loopt de caravan binnen waar hij Dylan tegenkomt. De twee geven elkaar een knuffel en Jordie brast in huilen uit. Dit valt niet meer te redden man.. echt niet spreekt hij vervolgens uit. Dylan denkt dat het nog wel goed kan komen, maar Jordie is overtuigd van niet. Brandon is de eerst volgende benadrukt hij. Dylan vindt dat Jordie nog een mooie tijd moet maken van zijn laatste weken in Utopia 2. Ik probeer voor de mensen die niet in een kamp zitten, ik noem ze de individuen, het nog zo prettig mogelijk te maken gaat Jordie verder. En vindt dat Dylan in de finale verdient te staan. Maar ik krijg die koppen niet bij elkaar, omdat het een principe kwestie is. Brandon is er ondertussen bij komen zitten. Jordie vraagt aan Brandon of hij zichzelf wil zien in de finale. Ja antwoordt Brandon. Dan moet je je principes soms aan de kant zetten eindigt Jordie het gesprek. Weet Jordie tot Brandon door te dingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 103    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *