Hiske neemt genomineerde Mylène apart en geeft een peptalk

Hiske neemt genomineerde Mylène apart en geeft een peptalk

De stemmingsronde van vandaag is weer voorbij. De meeste stemmen zijn voor Dylan, gevolgd door Mylène. Bijna alle bewoners lopen daarna weg maar Hiske wil nog even met Mylène praten. Ze geeft haar een peptalk en Mylène luistert aandachtig. Hiske zegt dat Mylène haar ding moet blijven doen en moet doorzetten zonder Jens, hoe moeilijk het ook is. Toen Chris hier weg ging, ik wilde heel graag die poort uit gaat Hiske verder. Ik heb alles bij elkaar gejankt maar ik heb gewoon doorgezet voegt ze er nog aan toe. En wil graag zien dat Mylène dit ook gaat doen. Er verschijnen tranen in Mylène haar ogen maar ze glimlacht er nog wel bij. Hiske wil heel graag dat ze nog laat zien wat ze allemaal kan, wat de groep ook zegt. En als dat niet met modellen is, vind ik dat niet erg. Dat is jouw keuze, maar maak er iets van legt ze verder uit. Ze denkt dat Mylène haar talent voor verven en tekenen echt goed is, en Hiske hoopt dat ze daar iets mee doet. Zal Mylène iets met deze peptalk doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *